Spangsbjerg (Lunderskov-Varde)

 
 
Skematisk sporplan over Spangsbjerg sidespor. Tegningen er senest revideret 19. april 2001 og på det tidspunkt er sporskifterne ikke aflåste.
 
 
Centralapparatet i Esbjerg 20. februar 2008. Sidesporene Spangsbjerg og Kjersing ses oppe i øverste højre hjørne. Fotograf: Jens V. Tak til Jens for at billedet må vises her.
 
Detalje af centralapparatet i Esbjerg 20. februar 2008. Sidesporene Spangsbjerg og Kjersing. Fotograf: Jens V. Tak til Jens for at billedet må vises her.
 
 
 
 
 
 
Centralapparatet i Esbjerg 31. oktober 2009. Sidesporene Spangsbjerg og Kjersing ses oppe i øverste højre hjørne. Fotograf: Jens V. Tak til Jens for at billedet må vises her.
 
Detalje af centralapparatet i Esbjerg 31. oktober 2009. Sidesporene Spangsbjerg og Kjersing. Fotograf: Jens V. Tak til Jens for at billedet må vises her.

Fotografen har uden tvivl gået efter at fotografere MFB 5201 men som tillægsgevinst har han fået en del af Spangsbjerg sidespor med, hvor vi til højre skimter sporskifterne V3 og V4. Billedet må være fra 1997 eller tidligere. Fotografen angives at være USP, som jeg gætter på er Uffe Skov Pedersen. Arkiv: Thomas Boberg Nielsen.

MK 607 rangerer på Spangsbjerg sidespor 31. marts 2000. Fotograf: Allan Støvring-Nielsen. Tak til Allan for at billedet må vises her.