Stilling (Aarhus-Fredericia)


Sidesporet i Stilling som det så ud på fjernstyringsapparatet i FC Skanderborg i slutningen af 1970erne. Georg Schmidt skriver på jernbanen.dk 25. oktober 2011: "Stilling VM-station hvor man ser signaler og betjeningsknapper. Ved kørsel f.eks ad venstre spor fra Skanderborg til Hørning bruger man for at komme igennem Stilling den gule signalknap VJ og den grønne togvejsknap i sporsignaturen og der kommer grønt i VI-signalet. Tilsvarende ned VU, den automatiske gennemkørselsdrift skal selvfølgelig være udkoblet."263) Fotograf: Georg Schmidt. Tak til Georg for at billedet må vises her.

Stilling 1972 set mod sydvest. Udkørselssignalet ses i brobuen yderst til højre. Sidesporet er på dette tidspunkt stadig station. Fotograf: Georg Schmidt. Tak til Georg for at billedet må vises her.

Udsnit af ovenstående.

Stilling 1972 set mod nordøst. Sidesporet er på dette tidspunkt stadig station. Fotograf: Georg Schmidt. Tak til Georg for at billedet må vises her.

MY 1103 med sydgående tog passerer sidesporet i Stilling i 1975 eller 1976. Fotograf: Georg Schmidt. Tak til Georg for at billedet må vises her.
 
 ___________
Noter: Se her.